Феновете от НКП на Левски отправи официална покана към ръководството на отбора. Привържениците се обърнаха с апел към Наско Сираков, Даниел Боримиров, Иво Ивков, Станимир Стоилов и Мило Борисов, да седнат на една маса и да отговорят на тежките въпроси за настоящето и бъдещето. На срещата са поканени представители на над 80 левскарски структури.

Боримиров: Иво Ивков пое еднолично управлението, отказа достъп до информация и сам реши да не отиде в НАП

Боримиров: Иво Ивков пое еднолично управлението, отказа достъп до информация и сам реши да не отиде в НАП

Нови разкрития за драмите при "сините"

Ето какво написаха от НКП: 

Управителния съвет на Националния клуб на привържениците на Левски взе решение да отправи покана към ръководните и отговорни фактори в нашия любим Клуб, за среща с левскарите. Тези левскари, които неизменно и неуморно следват и подкрепят отбора по градове и стадиони из цялата страна и чужбина. Тези, които са на всеки домакински мач, който се играе в нашия дом стадион "Георги Аспарухов". Каним и настояваме Президента на Клуба Наско Сираков, Председателя на УС Даниел Боримир, Изпълнителния директор Ивайло Ивков, Старши треньора Станимир Стоилов и собственика на компанията Мило Борисов , която управлява Левски да седанът на една маса и да отговорят на тежките въпроси за настоящето и бъдещето на вековния Клуб. На срещата са поканени представители на над 80 левскарски структури, фенклубове и групи от цялата страна и чужбина.

Срещата ще се проведе на 01.04.2023 г. от 12:00 часа, на адрес бул. Тодор Александров 23, кафето-клуб на "Националния клуб на привършените на Левски".