Известният футболен агент Николай Жейнов обяви, че е съгласен на публичен диспут с изпълнителния директор на Левски Павел Колев. В последните дни двамата си размениха остри реплики, а повод за това стана намаляването на заплатите на "Герена".

"Готов съм на момента да направя публичен диспут с Павел Колев. Нямам абсолютно никакъв проблем. Павел Колев имал достъп до документи, няма проблем да ги покаже всичките. Моето единствено условие е да му кажа какви още документи да донесе, за да стане ясно на синята общественост как се харчат парите в този клуб. Как се иска от хората да купят с последните си пари карти и билети, за да помогнат на клуба, а всъщност какви суми излизат от Левски. Това е единственото ми условие, тъй като като се каже "А", да се каже и "Б".

Има и две неща, които трябва да станат ясни. Така и не разбрахме, той мен ли коментира или не. Ако не коментира мен, да каже кой е човекът, който е визирал, а аз ще му се извиня публично. Освен това поводът за спора беше, че намаляването на заплатите не може да стане едностранно от страна на клуба, нещо, което твърдеше той. Както виждаме, се оказах прав", заяви Жейнов пред "Спортал".

Николай Жейнов захапа Павел Колев: Аз от 20 години съм на свободния пазар, а ти - на заплата

Николай Жейнов захапа Павел Колев: Аз от 20 години съм на свободния пазар, а ти - на заплата

"Цитираш само това, което искаш и подбираш примери, които са ти удобни"