Старши - треньорът на Левски - Николай Костов, сподели мнението си след минималния успех с 1:0 над Крумовград на спортен комплекс "Никола Щерев-Старика" в Пловдив в мач от 34-ия кръг на efbet Лига.

"Защо да е немислимо да бием Крумовград? Доволен съм от играта и от победата, от характера. Имахме пълен контрол над играта. Малко възможности дадохме за атаките на противника. Бяхме концентрирани за дълги топки и втора топка, което в доста мачове ни беше слабост. Нашият отбор започва да се усъвършенства в този тип игра. Относно резервната скамейка, нямаме реална представа за разстоянията, затова е по-добре да не говорим много за тактиката.

Имахме контрол, макар да нямахме много положения. Винаги сме били мотивирани досега, но в някои мачове не ни се получава. Имали сме и много трудни моменти. Въобще не говоря за мотивация. Всички са крайно мотивирани. Има и такива моменти, в които настъпва умора.

На въпрос дали някога е съжалявал, че е поел Левски старши треньорът на "сините" заяви: "По-добре да не отговарям на такива въпроси, защото това са сантименти."

"Трябва да питате бъдещия треньор какво е приел, как мога да кажа аз какво съм оставил. Смятам, че оставих добър отбор с млади играчи, които натрупваха добро количество мачове", завърши Николай Костов.

Цунами: Дължим огромно извинение на феновете ни, защото няма да играем в Европа

Цунами: Дължим огромно извинение на феновете ни, защото няма да играем в Европа

"Беше огромно удоволствие да работя с Николай Костов"