Легендата на Левски - Николай Илиев сподели, че неяснотата около това, което ще се случи с акциите на клуба, ще бъде голям проблем за "сините". Както е известно 86% от дяловете са притежание на Георги Попов, който заедно с боса Васил Божков е с повдигнати обвинения от прокуратурата.

"Винаги съм бил оптимист за Левски, ако се наложи публиката да спасява клуба и да помага. Това виждаме и сега. В момента, ако акциите стоят у г-н Божков и той не ги дава, е проблем за тези, които ще искат да инвестират и спонсорират Левски. Така, че трябва да се намери сериозно решение и тук може би държавата трябва да помогне".

Даниел Начев от Левски пред ТОПСПОРТ: Не съм толкова запознат с офертите към мен, мечтая за дебют в първия тим

Голям талант на Левски пред ТОПСПОРТ: Не съм толкова запознат с офертите към мен, мечтая за дебют в първия тим

Рома, Рейнджърс и Дженоа вече са по петите на халфа!

"Хубавото е, че продължават да се изплащат задълженията към НАП и се надявам нещата лека-полека да се оправя. Защото все още е много сериозно положението в Левски с това безпаричие и финансови проблеми. Преди дни излезе заглавие, че съм казал, че Левски ще фалира. Никога не съм го заявявал това. Споделих само, че клубът е в изключително трудно положение и се надявам по-бързо да излезе от него. Всички благодарим на публиката за това, което направи и ще продължи да върши, но не смятам, че може да е достатъчно само това", заяви той пред "Тема Спорт".

Божидар Искренов: Мисля, че Левски ще се оправи

Божидар Искренов: Мисля, че Левски ще се оправи

"Футболът е бизнес и трябва да носи пари"