И тримата нежелани засега от Левски футболисти още отказват да прекратят своите договори. „Сините" търсят раздяла с Кристиян Наумовски, Пламен Крумов и Антон Огнянов.

В понеделник на „Герена" преговаряха с триото, но без резултат. В същото време нежеланите не са включени в групата за първия зимен лагер в Сандански. Наумовски, Крумов и Огнянов ще останат в София, за да тренират самостоятелно или евентуално с юношески отбор.

По правилата на ФИФА клубът е задължен да осигури условия за подготовка на играчите иначе попада под ударите на футболните закони. Все пак „сините" са оптимисти, че скоро ще се разделят с македонския вратар, към когото има интерес от чужбина.

Локо (Сф) иска лявото крило Огнянов, но засега предлага твърде ниска заплата, по-малка от получаваната от него на „Герена". Към Крумов липсват на този етап предложения.

На тримата е обявено, че няма да се разчита на тях напролет. Дори да останат в клуба, не се планира да бъдат използвани в мачове. А вероятно и няма да тренират с останалите. Левски няма средства, за да плаща сериозни неустойки, което е ключова пречка за разтрогване на контрактите.