Голямата звезда на Левски - Найджъл Робърта, получи днес наградата си за играч на 28-ия кръг в Първа лига. На специално организирана пресконференция, нидерландецът заяви, че загубата от Славия трябва да бъде забравена максимално бързо и да се мисли за предстоящия мач с Лудогорец.

Нападателят отговори уклончиво и на възможността за скорошен негов трансфер в чуждестранен клуб. Ето какво каза още той:

Цанко Стоичков попита за ново джиросване на Левски и отбеляза "обръщалката" на Славия

Цанко Стоичков попита за ново джиросване на Левски и отбеляза "обръщалката" на Славия

Вижте подробности

"Не знам какво стана през второто полувреме на мача срещу Славия. Всичко се обърка и загубихме. Тази загуба трябва да я забравим максимално бързо. Сега трябва да се концентрираме върху предстоящия мач срещу Лудогорец и да дадем максимума, на който сме способни.

Зависи от това Левски дали ще приеме евентуална оферта за мен. Ако пред мен се открие възможност, да направя крачка напред в моята кариера, мисля, че не само за мен, а и за Левски ще бъде добре да се осъществи този трансфер. Разбира се офертата трябва да бъде от финансово естество добра, както за Левски, така и за мен. Също така аз трябва да бъда заинтересован от нивото на отбора.

Грандове от Русия и Турция са готови да наддават за Найджъл Робърта

Грандове от Русия и Турция са готови да наддават за Найджъл Робърта

Интерес към нападателя има от Галатасарай и Локомотив (Москва)

Чета някои неща в медиите за интерес към мен от български отбори, но аз гледам да съм фокусиран върху представянето си на терена. Оставил съм на моя агент да върши работата извън терена. Докато няма нищо конкретно, аз давам максимума за Левски.

Ако има възможност да играя на по-високо ниво, мисля, че ще направя тази стъпка. Ще видим какво ще се случи. Много е трудно да кажа какво ще се случи. Аз ще дам моя максимум в двубоя срещу Лудогорец. Никой не вярваше, че ще спечелим и срещу Берое. На 99% мога да кажа, че в България ще играя само за Левски. Това е най-големият клуб в България. Ситуацията не е толкова добра в момента, но аз вярвам, че всичко ще се оправи до няколко седмици", каза още Робърта.

Мениджърът на Робърта призна с половин уста за Локомотив (Москва)

Мениджърът на Робърта призна с половин уста за Локомотив (Москва)

"И така да е, никой не се е свързал с мен"