Ръководството на Левски, в лицето на собственика Наско Сираков и изпълнителния директор - Павел Колев дадоха съвместна пресконференция по повод видеоклипа, имащ за цел да стимулира даренията на привържениците за спасение на клуба. На срещата с медиите бяха засегнати и най-актуалните теми свързани със "сините".

Транспарант "Шушу-мушу къща разваля, г-н Сираков" бе издигнат на "Герена"

Транспарант "Шушу-мушу къща разваля, г-н Сираков" бе издигнат на "Герена"

Странно послание...

Ето какво сподели Сираков пред журналистите:

"В интерес на истината бях достатъчно изчерпателен. Наясно са всички, че ножът при нас е опрял до кокала. Не спираме да работим по различни идеи и неща. Странното е, че спонсори, които сами ни търсеха в последно време, се оказват със сериозни проблеми в бюджета за реклама и се отдръпват. Сигурен съм, че с този клип ще дадем началото на един сериозен оздравителен процес, от който се нуждае клубът. Призовавам феновете да положат сериозни усилия в закупуването на абонаментните карти. Това е друго перо, на което можем да разчитаме, за да стъпим на една по-здрава основа.

Снимка 488278

Източник: БГНЕС

Не искам да влизам в режим на обяснение. Не обвинявам никой, продължаваме всеки ден да се срещаме с потенциални хора, които искат да рекламират или спонсорират Левски. Когато има договорка, ще бъдете уведомени веднага. Трансферният прозорец не е отворен. Има интерес към наши играчи. Ще разчитаме на това, за да можем да покрием тази финансова дупка, която се отвори в клуба между февруари и сегашния момент. Ние забележки към нашите футболисти и персонала нямаме никакви. Всички проявяват разбиране. При всички положения смятам, че футболистите, които можем да си позволим да останат в клуба, няма да имаме проблеми да се разберем с тях.

Снимка 488283

Източник: БГНЕС

Изготвени са всички документи, направена е оценка на акционерното дружество. Искам да ви уверя, че данъкът, който трябва да платя е изключително малък. Този процес ще бъде завършен. Има футболисти, които могат да разтрогнат. Правим всичко възможно да ограничим щетите.

Договорът с "Макрон" го прекратих аз. Имаме договор с "Джома", ще работим с тази фирма. Не искам да навлизам в подробности. "Макрон" имат право да защитават правата си в съда. Това не ни плаши. Мое лично решение е да се обърнем към "Джома".

Снимка 488281

Източник: БГНЕС

Левски няма проблем с лиценза си. Смехотворно е да се пуска такава невярна информация. С Чандъров съм приятел. Не искам да го виждам в момента, защото му дължим пари за Здравко Димитров. При Левски няма да има тирета, запетайки и точки. Ние проблеми с лиценза за Първа лига нямаме. Може да се появи проблем до 31 юли евентуално за европейския ни лиценз за догодина".

В Левски ще разчитат на подкрепа от феновете, а не на мощен спонсор

В Левски ще разчитат на подкрепа от феновете, а не на мощен спонсор

Наско Сираков тръгва на обиколка из страната

"Колкото по-бързо решим проблема със задълженията, толкова по-спокойно може да планираме бъдещето на Левски. Ако трябва, Левски ще играе с юноши, но Левски ще го бъде. Това е 100-процента сигурно. По принцип само заболяването на Тити ми попречи да му прехвърля тези 35%. Акциите му са у мен. Живот и здраве, другата седмица ще се задейства тази процедура. Тези акции са предимно за продаване", завърши Сираков.