Страстната седмица предстои, но и тази е не по-малко страстна заради духовете, които излязоха от бутилките преди дербито между ЦСКА и Левски. И в Борисовата градина, и на "Герена" бе доста напечено. На "Армията" се стигна до раздяла с емблемата Стойчо Младенов, а при "сините" Станимир Стоилов тропна по масата след победата с 3:2 над Лудогорец. Как ще се отрази това на двата тима?

"Очакванията ми са за победа на Левски. Станимир Стоилов ще липсва край страничната линия, отчитайки неговия потенциал, но си мисля, че играчите добре знаят какво трябва да направят", започна Мис Плеймейт 2016 - Ася Капчикова.

Юлиан Вергов: ЦСКА е по-добрият отбор и това ще си проличи на терена, 2:0 за "армейците"!

Юлиан Вергов: ЦСКА е по-добрият отбор и това ще си проличи на терена, 2:0 за "армейците"!

"На "Герена" са в подем и си мислят, че могат да стигнат до нещо повече в това дерби, но аз не мисля така"

"Виждам един определено много по-смел Левски отпреди. Един отбор, който е във вихъра си, но не мисля, че заслугите са само на Мъри Стоилов, а на всички. Те просто си повярваха, че могат. Това е ключът към успеха. Вярата, че могат да материализират победата. До последно нищо не се знае в такива мачове. За мен Левски е фаворит. Сред футболистите нямам любимец. Те са едно цяло и не мога да кажа, че симпатизирам повече на някого от тях. Гледам на всички като на един. Няма как да коментирам нещата през седмицата, които се случиха на стадион "Българска армия". Очаквам "сините" да търсят повече победата и да зарадват привържениците на тима. Мисля, че ще я постигнат с резултат 2:0!", коментира Капчикова пред "Мач Телеграф".