Новото попълнение на Левски - Живко Миланов говори пред клубната телевизия минути, след като официализира завръщането си на "Герена". Бранителят не пожела да се нагърби с големи обещания към феновете, но увери, че той и колегите му ще се борят докрай на терена.

Миланов призна, че няма официален двубой от близо месец и половина, но въпреки това се чувства в добра форма и може да помогне още в предстоящия мач с Локомотив (Пд) за първенство.

Официално: Живко Миланов подписа с Левски

Потвърди се новината на ТОПСПОРТ - Живко Миланов вече е футболист на Левски

Договорът му е за година и половина

"Винаги с добри чувства се връщам. Доста години от моя живот са прекарани тук. Тук започнах и моята кариера. Винаги, когато се връщам насам, спомените винаги са добри. В Левски винаги са били високи целите. Доста години убягват от нас, така че се стремим да играем докрай. Тази година доста точки изостава Левски, но каквото мога да дам, според мен Левски ще играе винаги до края. Това мога да обещая на феновете и нека видим накрая какво ще се получи", коментира Миланов пред Левски ТВ.

"Познавам една част от играчите, българите, играли сме доста години в националния отбор. Познавам и Георги Дерменджиев. Един опитен треньор, доказан. Доказал е в годините, че знае как се става шампион, как се играе в Европа. Това е важно за Левски. Кондиционно съм добре. Не съм играл близо вече месец и половина, но тренирам нормално и съм готов", добави Миланов.

"Не искам да давам големи обещания, нека първо да си свършим работата на терена и вече с времето ще видим какво ще се получи. Ще се борим винаги докрай, това мога да го обещая. Доста години Левски не е шампион. Всяка година големи обещания и накрая нищо. Дайте да тръгнем по-скромно и да показваме на терена, а не само на думи", каза още той.

НКП на Левски се отказа от пари, които клубът му дава от 2009 година насам

НКП на Левски се отказа от пари, които клубът му дава от 2009 година насам

Вижте подробности