Вратарят на Левски Милан Миятович даде интервю за сайта sportklub.rs. Черногорският национал разкри, че всички на "Герена" мечтаят за титлата. Той добави, че тимът върви отлично в първенството и целта, поставен от ръководството - класиране в Лига Европа, ще бъде изпълнена. 

"До момента всичко се развива добре за мен в София. Нещата и за клуба вървят по план. Все още има доста мачове. Ако се базирам до това, което сме постигнали до момента, смятам, че ще постигнем основната си цел - класиране в Лига Европа. Бих казал, че имаме достатъчно качество, че да се намесим в битката за трофеите. 

Титлата - тя е мечта. В момента сме на второ място в класирането, а действащият шампион Лудогорец е с пет точки пред нас. До края на първенството още три пъти ще играем с лидера.

Класирахме се за четвъртфинал за Купата на България. Там съперник също ще е Лудогорец. Победителят ще се реши в един мач. В такива двубои всичко е възможно. Можем да достигнем до следващата фаза. Такава е настройката на целия отбор", заяви Миятович.

Левски иска да задържи Милан Миятович за още един сезон

Левски иска да задържи Милан Миятович за още един сезон

Настоящият му контракт изтича през лятото