Бившият треньор и футболист на Левски - Михаил Вълчев сподели мнението си пред "Тема Спорт" за последния двубой на "сините" срещу Етър. Той говори и за представянето на тима в нападение,

Ето какво каза легендата:

"Отново грешка на Левски, както и в предишния мач с Монтана, беше бавната игра. Топката се връщаше назад, разиграваше се по ширината и така отборът не може да направи няколко бързи атаки. Очевидно е, че играта не върви, но дали това не са възможностите на тези футболисти!?

Отчаяният Стоянович отново променя схемата на игра

Отчаяният Стоянович отново променя схемата на игра

Левски с четирима бранители срещу ФК ЦСКА 1948

Ако Робърта не бъде продаден, трябва да се промени схемата на игра и да се играе с двама централни нападатели, за да има място за Билал Бари. Вече ги няма по-слабите отбори, защото в момента Левски е на тяхното ниво. Не знам защо Стивън Петков не игра срещу Етър, след като вкара гол в мача с Монтана. Двамата с Бари са на едно ниво. Няма да могат да заместят Робърта. Не че и той е превъзходен в момента.

Ще бъде труден двубой. Левски е голям дразнител за ФК ЦСКА 1948. Предполагам, че отборът отново ще играе предпазливо. Дано в този мач не изпуснат моментите за бързи атаки или контраатаки", заяви Вълчев.

Стефан Аладжов: С тази игра Левски няма да влезе в шестицата

Стефан Аладжов: С тази игра Левски няма да влезе в шестицата

"Само на Робърта ли ще разчитат"