Бившият футболист на Левски и Ботев (Пловдив) - Мариян Огнянов, се върна към престоя си на "Герена". В интервю пред "Диема Спорт" той говори искрено и за ситуацията в последния му клуб Левски Лом.

"Много добре си спомням голът срещу Челси в Шампионската лига. Това беше и първото ми попадение в евротурнирите. На 16 години вкарах и два гола в А група. Предвид развоя на двубоя Станимир Стоилов реши да ме включи в игра срещу английския тим, за което съм му много благодарен. Радвам се и съм горд, че аз съм отбелязал единственият гол за Левски в Шампионската лига. Тогава бях млад и може би не съм осъзнавал добре. Сега си давам сметка, че това е изключително нещо за мен. Виждаме вече какво е нивото на българския футбол и че не можем да достигнем до груповата фаза на Шампионската лига. Разбира се, Лудогорец имаше своите участия и добри моменти, но виждаме колко сме далеч.

Мениджърът на Насиру Мохамед със становище пред ТОПСПОРТ за казуса с Левски, липсата на преговори и заплахите към играча

Мениджърът на Насиру Мохамед със становище пред ТОПСПОРТ за казуса с Левски, липсата на преговори и заплахите към играча

Вижте позицията на Юсиф Чибса

Не го гледам този гол срещу Челси, но децата ми, особено синът ми обича да си го пуска и да ме имитира. Изключително съм благодарен и извадих голям късмет, след като на 13-годишна възраст отидох в Левски. Докоснах се, за мен най-добрият български треньор. Научил съм много за мъжкия футбол от него и след това тези неща ми помогнаха да играя на добро ниво. Много неща си спомням от този период. Имах честта да играя с уникални футболисти и научих много неща от тях. Само позитивни неща си спомням.

Бях споделил още при назначаването на Станимир Стоилов, че това е най-доброто, което може да се случи за Левски и хората, които обичат клуба трябва да са спокойни, че човек толкова разбиращ играта е треньор на отбора и ще се занимава изцяло със спортно-техническите въпроси. Видяхме неговата липса от 10-12 години до какво доведе клуба.

Отворен съм към предложения. За съжаление заради хора от ръководството, ме лишиха от четири месеца да не играя футбол. Това е срамно, защото съм помогнал много на този клуб да влезе в професионалния футбол. Знам на какви години съм и ще е трудно да си намеря добър отбор, но всичко е възможно", заяви Огнянов.

Феновете на Левски ще събират пари за зимни лагери на отборите от U17 и U19

Феновете на Левски ще събират пари за зимни лагери на отборите от U17 и U19

Целта е достигане на сумата от 30 000 лева