Футболистът на Левски Марин Петков заяви, че "сините" играят най-приятния за окото футбол и могат да победят всеки. Днес той получи наградата си за най-добър играч в 22-ия кръг на efbet Лига.

"Благодаря на всички, които са гласували за мен. Благодаря на съотборниците ми и на треньорския щаб за гласуваното му доверие. Надявам се така да продължаваме.

Продадохме доста важни футболисти за отбора, но има кой да ги замени. Всеки един трябва да бъде готов във всеки един момент и да грабне своя шанс.

Лесен мач няма. Ако не излезеш на 100% готов във всеки един мач, всеки един "лесен мач" може да се превърне в труден.

Ние играем най-приятния за окото футбол и ако го демонстрираме, може да победим всеки.

Нашата цел е на 100% да се класираме за Европа. Според моментната форма на отбора може да се борим и за нещо повече.

Ние трябва да се стремим да играем по този начин и да се опитаме да ги застигнем, защото изоставането ни от първите три отбора в класирането не е толкова голямо.

Конкуренцията е хубаво нещо. Нямам проблем, че сме взели нов футболист на моята позиция. Аз ще продължа да давам всичко от себе си. Мисля, че новите попълнения успяха да се адаптират към отбора. И Охене, и Лима се адаптират по най-добрия начин.

Хебър е един от солидните отбори в първенството с много добър треньор. Не трябва да има никакво подценяване. Ние имаме нужда във всеки мач да се развиваме и да печелим максимален брой точки", каза Марин Петков.