Наставникът на Левски - Станимир Стоилов говори след края на проверката между "сините" и Гурник (Забже). Проверката завърши при равенство 1:1, като българският клуб се добра до ремито след късен гол от дузпа на Хосе Кордоба.

"Като за първа контрола имаше желание във футболистите, все още имаме доста проблеми, допускаме твърде елементарни грешки в подаванията, но като цяло имахме желание. Създаваме прекалено малко голови положения, тепърва трябва да работим към увереността и контрола на мача.

Имаше играчи, които играха цял мач, защото нямаше достатъчно хора. В тези контроли трябва да подобрим най-вече физическото си състояние, затова държа да има динамика в мача.

Трудно е да гадаем сега. Опитваме се да бръкнем по-дълбоко в мисленето на играчите. На моменти показваме добри неща, на моменти имаме пропуски. Част от младите играят добре, стараят се, другите изостават. Трябва да ги притискаме да играят все по-добре.

"На този етап не", категоричен бе Стоилов относно това възможно ли е "сините" да привлекат Филип Кръстев. "На мен той ми харесва, не знам дали на някой в България не му харесва, но за другото ще гадаем. Той си има Манчестър Сити за клуб, ще видим. При нас постоянно се спекулира, не мога да отговарям на всички", завърши Стоилов.

Левски - Гурник (Забже) 1:1 в контролна среща

Левски стартира с равенство контролите си на турска земя

"Сините" не се дадоха на Лукас Подолски и Гурник (Забже)