Един от лидерите на Левски Ноа Сонко Сундберг има проблеми с контузия. Въпреки това, от треньорския щаб вярват, че той ще бъде на линия за предстоящите два сблъсъка с Лудогорец. За тях обаче под сериозна въпросителна е друг титуляр - Жереми Петрис.

Това сподели старши треньорът на "сините" Станимир Стоилов на днешния си брифинг преди двата мача с Лудогорец.

"Ще подходим мач за мач, без да делим Купа и първенство. Два изключително сериозни сблъсъка. Можем да калкулираме като времетраене позиции, на които имаме взаимозаменяемост.

Мъри преди битките с Лудогорец: Очаквам горд Левски и максимално себераздаване

Мъри преди битките с Лудогорец: Очаквам горд Левски и максимално себераздаване

"Ако се представим по начина от последните мачове, ще има удовлетворение у нас"

Продължават да ни висят проблемите с контузения Петрис, който все още не е в състояние за сериозен тренировъчен процес. От 1-2 дена имаме проблеми и с Ноа, но се надявам да оздравее за мача.

Илиян вече тренира от 4-5 дена с отбора. Създава впечатление, че е в добро състояние и най-вече е добре амбициран да се върне по най-добрия начин в отбора.

Николай няма да може да пази. Има травма, която изисква между 7 и 10 дни най-малко за възстановяване. Ще видим кой ще пази за Купата, дали да заложа на някого от другите млади вратари. Там нямаме кой знае какъв избор - въртим се между 16 и 18 години", заяви старши треньорът на Левски.