Завръщането на Станимир Стоилов промени сутуацията на "Герена". В неделя на "Лаута" се видя, че "сините" с всеки изминал ден ще приличат на отбор, какъвто искат да виждат феновете му. "Мач Телеграф" съобщава, че неговата фигура има и друг ефект, а той хич не е за пропускане - финансов. Още вчера от маркентинговото звено отчетоха, че отдавна не е имало такъв глад за билети, какъвто феновете са демонстрирали към пропуските за предстоящата среща с ФК ЦСКА 1948.

Фенове на Левски призоваха за обединен Сектор "Б"

Фенове на Левски призоваха за обединен Сектор "Б"

"Искрата е запалена, а нашата мисия е да я превърнем в огън"

"Сините" дори съжаляват, че ръцете са им вързани, за да разпродадат почти пълния капацитет на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов", както бе по време на извънредното положение. Тогава обаче билетите се купуваха най-вече заради призивите, че друг начин за набирането на средства няма. Сега обаче ситуацията е друга. Всички искат да са на стадиона, защото им мирише на футбол. "Има сериозно събуждане и в продажбата на абонаметни и членски карти", отчитат на "Герена".

Най-голям удар обаче правят "сините" в продажбата на фланелки. "В последно време привържениците ни са ентусиазирани. И няма как да не отчетем, че искат предимно на фланелките им да бъдат изписани две фамилии. Първата, естествено, е тази на Стоилов. Оказа се обаче, че и Георги Миланов е успял много бързо да си направи име сред запалянковците. Фамилията "Миланов" също е много търсена", коментираха от "Герена", където се стягат да работят с пълна пара в часовете преди двубоя с ФК ЦСКА 1948. През миналото първенство победата над "червените" с 3:0 даде много надежди на запалянковците, но те бързо се изпариха в следващите мачове. За този мач феновете на Левски ще могат да се радват на 150 артикула в клубния магазин. Както и на още два екипа.

Вчера "сините" получиха поръчката си с резервните черни фланелки, които са отредени за привържениците си. Както е известно, именно по тяхно желание този нетрадиционен за клуба цвят, бе наложен като първи резервен. Иначе малко по-рано в наличност се появи и вариант в бяло, но със сини мотиви. Този екип обаче намери и своите критици, след като на първо четене прилича повече на такъв на Славия заради по-тъмните нюанси на синьото.