Спортно-техническият щаб на Левски обръща сериозно внимание на играта на тима в защита. Станимир Стоилов и помощниците му не са останали доволни от представянето на бранителите по време на гостуването на Локомотив Пловдив. Тогава сините допуснаха две грешки, които доведоха до изравнителните попадения на черно-белите.

Столичани не бяха подредени добре при първия гол на Георги Минчев. Отначало Драган Михайлович закъсня, а след това Иван Горанов и Николай Михайлов се забавиха за покриването на Бирсент Карагарен, което доведе и до попадението на смърфовете.

След това при втория гол на домакините цялостна вина носят Драган Михайлович, Христос Шелис и Гьоко Зайков, които не успяха навреме да стопират Димитър Илиев.

Сега треньорският щаб на сините набляга по време на тренировките на представянето на обраната и в почти всяко занимание се разиграват различни постройки в защита при нападение на противника. Стоилов и помощникът му Цанко Цветанов следят изкъсо играта на отделните бранители и посочват какво трябва да се поправи в тяхното представяне.

Левски иска да задържи Георги Миланов с нов договор

Левски иска да задържи Георги Миланов с нов договор

Халфът е сред основните футболисти на "сините"