Ръководството на Левски обяви кастинг за нови футболни таланти. Играчите ще бъдат възпитавани и във всички прокламирани "сини" ценности. Ето какво казват от клуба:

"Ако футболът за теб е страст? Ако изпитваш неописуемо вълнение всеки път, когато си с топка в краката? Ако спортът за теб е вдъхновение и искаш да се изградиш като успешен играч, то Левски търси теб.

"Синята" академия открива самостоятелни групи за набори 2014, 2015 и 2016 с цел да селектира и обучи бъдещите футболни таланти.

В школата на Левски всеки млад играч ще бъде развиван не само като успешен футболист, но и като дисциплиниран, знаещ и уважаващ противника млад човек. Защото ние не сме забравили завета на Гунди, че победата не е на всяка цена, ако потъпква джентълменството и красотата. Не сме забравили, че на "Герена" история писаха десетки легенди, които останаха в паметта на публиката със своите изключителни футболни качества. И ще продължим да следваме традициите поставени още от първия юношески отбор на Левски създаден през 1922 г. от "кръстника" на Левски- Борис Василев (Боркиша).

За да помним историята на славния "син" отбор и да градим бъдещето му заедно!

Защото да си левскарче означава да си първи не само в класирането, а и в сърцата на хората. Ела на "Герена", стани част от голямото синьо семейство!

За записване и контакт: +359 88 7255806 - Стефан Медвецки (старши треньор)", заявиха от официалния сайт на Левски.

Димитър Телкийски също се завръща в Левски

Димитър Телкийски също се завръща в Левски

Той ще поеме отбора на "сините" до 19 години