На 8 май в Хисаря се готви "син" празник. Обновеният градски стадион "Крепост"ще има честта да посрещне сини фенове от цялата страна, за провеждане на Благотворителен футболен турнир "Синя Крепост" 2021. Инициативата се реализира под егидата на Община Хисаря, футболен клуб Левски, НКП Левски и Левски Фемили. Със средствата събрани от турнира ще се изгради бюст-паметник на Васил Левски в гр. Хисаря.

Стадионът в Хисаря беше изцяло преобразен по европейска програма, а неговият терен ще опитат 16 отбора. Всички отбори, желаещи да се включат, следва да подадат заявление за участие и да заплатят такса за участие - 100 лв. Събраната сума ще бъде дарена за каузата. До момента записаните отбори са 13, има още 3 свободни места. Ще присъстват легендарни футболисти на клуба, който ще изиграят демонстративен мач с фенове ветерани за радост на всички.

Боби Цонев: Благодаря и на хората, които ме забравиха!

Боби Цонев: Благодаря и на хората, които ме забравиха!

Плеймейкърът с емоционално послание в социалните мрежи

От Левски София обещават да гостува мобилният фен магазин на клуба, които ще бъде зареден с всички налични артикули от официалния фен магазин. Всички желаещи да станат част от Левски и да подкрепят отбора, закупувайки членска карта ще могат да го направят на място! А клубният талисман Лъвски ще радва малки и големи .