След поредната мащабна селекция, Левски предприе нов силен ход. Новият главен лекар на отбора е Мариян Добрев, научи ТОПСПОРТ. Той заменя Мартин Иванов, който е освободен. 

Мариян Добрев е един от най-перспективните млади български специалисти в спортната медицина. В клуба е привлечен от ЦСКА 1948. Добрев ще оглави екип, който ще разполага с нова апаратура и нов медицински център, който в момента е в процес на изграждане.

Антони Белмонт: Всички в Левски сме едно цяло, през миналата година не беше точно така

Антони Белмонт: Всички в Левски сме едно цяло, през миналата година не беше точно така

"Това, което правим с новия треньор, е обещание за бъдещето"

Кой е Мариян Добрев?

Мариян Добрев е роден на 11 юни 1985 г. в гр. София. Завършва висшето си образование по медицина в най-старото училище в България, което предлага въпросната специалност - "Медицинския университет".

Доктор Мариян Добрев специализира в артроскопската хирургия и ортопедията в една от водещите български болници "Света София".

От 2015 е доктор на представителния отбор на ЦСКА 1948. Преди това, през 2014 година, работи в ДЮШ на ЦСКА. Също така Добрев е бил част от екипа на Любослав Пенев при последния му престой начело на първия тим на "армейците".

Мариян Добрев е бил лекар на юношеските формации на България до 15, 17 и 19 години, съответно при наставниците Александър Георгиев, Викторио Павлов и Ангел Стойков.

Той е съавтор на пубикации в медицински издания. Лектор е на специализирани конгреси.

През лятото изкарва едноседмична специализация в испанския гранд Барселона.

Снимка 378005

Източник: facebook