Левски пусна в продажба билетите за домакинството на Ботев (Пловдив) от 14-ия кръг на Първа лига. Двубоят е в неделя от 15:00 часа на "Герена".

Пропуски ще се продават във феншопа на сектор "А" на стадион "Георги Аспарухов" всеки ден от 10:00 до 19:14 часа. Желаещите ще могат да си закупят билет също така от касите на Еventim, както и в партньорските каси: бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, книжарници Orange, билетен център НДК.

В деня на мача билети ще се продават на касите пред Сектор А и на тези на ул. Тодорини кукли 47 от 12:00 до края на първото полувреме.

В сила остава кампанията на Левски, целяща да привлече все повече семейства и деца на стадиона. Срещу Ботев (Пловдив) отново ще бъде отворен блок 3 в Сектор А - редове от 1 до 22 вкл. /места от 16 до 30 вкл./, в който срещу билет от 10 лв. всеки родител ще може да заведе до две деца на възраст до 14 г. За тях ще се издават билети с нулева стойност. Пропуските са с фиксиран вход 3 на сектор "А".

За първи път ще бъде отворен за привърженици и новия ВИП Семеен сектор "Vivacom". Цената за него е 40 лева, като тя включва един възрастен с до две деца до 14 години. В сектора за малките фенове са предвидени редица забавления, като джаги, плейстейшън 4, безплатни пуканки, среща с талисмана "Лъвски" и едни от най-добрите места на стадиона. Към семейния сектор "Vivacom" се влиза през ВИП входа на Сектор "А".

Борислав Цонев: Левски може да стане шампион, бих се завърнал на "Герена"

Борислав Цонев: Левски може да стане шампион, бих се завърнал на "Герена"

"Берое има сили за Топ 3"