Ръководството на Левски се събра вчера, за да бистри зимната селекция на клуба.

"Мач Телеграф" съобщава, че представителите на Надзорния съвет и Управителния съвет са имали дълга среща, а една от основните обсъждани точки по време на заседанието е била именно политиката на "сините" по време на паузата. Обсъждани са били евентуалните покупки и продажбите на играчи.

От "Герена" разкриха, че зимната селекция на Левски ще бъде доста по-мащабна от лятната. Припомняме, че "сините" привлякоха двама футболисти в началото на настоящия сезон - бразилеца Дарлан и французина Асимих Фадига, които дойдоха в последния момент. Те бяха взети по настояване на старши-треньора Николай Костов, който обаче имаше много малко време за селекция, защото пое тима малко преди старта на сезона.

Именно заради това сега на "Герена" искат плановете около покупките и продажбите да са ясни от по-рано, което от своя страна да помогне за качеството на селекцията.

Очаква се Левски да привлече поне четирима нови футболисти по време на паузата, което е двойно над бройката през лятото. Тази цифра може да набъбне, ако от клубът се раздели с някой от основните си играчи.

От Шано до Вини - потенциалните трансферни цели на Левски през зимата

От Шано до Вини - потенциалните трансферни цели на Левски през зимата

И още куп мистериозни бразилци...