Левски предоставя уникална възможност на своите фенове да напълнят стадион "Георги Аспарухов" в предстоящото домакинство срещу Лудогорец, което е на 5 юни, при рестарта на сезона в Първа лига.

Феновете могат да присъстват на стадиона макар и само чрез своя лик.

Левски го чака розово бъдеще, пишат в Нидерландия

Левски го чака розово бъдеще, пишат в Нидерландия

Сайтът "In de Hekken" посвети материал на "сините"

Ето какво гласи съобщението от Левски:

"Левскари,

Нашият общ дом - стадион "Георги Аспарухов" все още не може да Ви приеме. Въпреки това, вярваме, че публиката на "Левски" за пореден път ще демонстрира, че за нея няма граници и ще покаже как се обича един клуб. Безрезервно, всеотдайно... Винаги и навсякъде! Дори, когато не е на стадиона!

Вашата подкрепа е изключително важна за отбора при подновяването на Първа лига и затова Ви каним да присъствате, макар и виртуално на мача с "Лудогорец" на 5 юни от 21:00 часа. Предлагаме Ви уникалната възможност да поставите своя лик на трибуните! Закупете билет, изпратете своя любима левскарска снимка и заемете своето място на "Герена" докато траят мачовете на "закрити врата"!

Снимка 481232

Източник: levski.bg

Пропуските са с цена от 30 лв. и се продават в официалния магазин на ПФК "Левски" в сектор "A" на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов", онлайн (ТУК), както и от партньорските каси на Еventim: бензиностанции OMV (без събота и неделя), Technopolis и Български пощи.

Пускат фенове на Левски - ЦСКА?

Пускат фенове на Левски - ЦСКА?

"Сините" ще настояват да има публика на мачовете от Първа лига

Изпращайте своите снимки на dpo@levski.bg, придружени с две имена и със снимка на билета с ясно четлив баркод, до 23:59 часа на 3 юни, сряда. Снимките трябва да са с висока резолюция - 120 dpi в мащаб 1:1. Изпращайте реални снимки. Такива, които бъдат сметнати за провокация, ще се отхвърлят.

Цената на редовния билет, без позициониране със снимка на трибуните е 10 лв. за всички сектори!

Обръщаме Ви внимание, че продажбата на билети за срещата с "Лудогорец" продължава от бройката, която бе достигната, когато първенството бе спряно заради пандемията от COVID-19.

До 14 март продадените колекционерски талони бяха 10 898. Вярваме, че за пореден път публиката на "Левски" ще запише рекорд като изпълни целия капацитет на стадион "Георги Аспарухов". А защо не и да го надмине?

Талони се продават в официалния магазин на ПФК "Левски" в сектор "A" на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов" от 10:00 до 19:14 часа. Желаещите ще могат да си закупят пропуск от партньорските каси на Еventim - бензиностанции OMV (без събота и неделя), Technopolis и Български пощи.

"Ултрас Левски": Футболът не е телевизионно шоу!

"Ултрас Левски": Футболът не е телевизионно шоу!

"Футбол без фенове е нищо!"

За удобството на всички Вас напомняме, че може да се възползвате от закупуването на пропуска и онлайн.

Един за всички, Всички за "Левски"!", пишат от столичния гранд.