Левски организира благотворителен търг под надслов "На борците за свободата. В името на бъдещите поколения!" Постъпленията от него ще са за ДЮШ на клуба. 

"Преди близо век, на връх "Свети Никола", е положен крайъгълният камък на паметника на българската саможертва и свобода - "Шипка". Горди сме да знаем и да помним безкористния, доброволен и родолюбив акт, с който футболисти и деятели от "прохождащия" спортен клуб "Левски" се включват в изграждането на този чутовен символ на българското недавно.

По случай националния празник на Родината, 3 март 2021 година, и в израз на дълбоко преклонение пред паметта на борците за свободата, "ПФК Левски" постави върху екипите си специална емблема. Тези колекционерски фланелки, с които "сините" победиха Берое с 3:1 в осминафинален мач за Купата на България, сега се предлагат на Вашето внимание. Всички постъпления от благотворителния търг, който ще се проведе на официалната клубна страница във Фейсбук, ще бъдат вложени в детско-юношеската школа на ПФК "Левски". За да има "Левски" и утре своите герои!

Снимка 532641

Източник: levski.bg

Цялата партида екипи, която ще бъде предложена в два отделни аукциона ("лотове"), е с колекционерска стойност. Нито един допълнителен екип със специалната емблема "На борците за свободата" не е произведен и няма да бъде пуснат в обращение извън тази лимитирана серия. Футболистите на ПФК "Левски" се включиха активно в кампанията, като използваха в двубоя срещу Берое по два екипа от партидата, така че на търг да бъдат пуснати максимално количество мачови фланелки. Ще бъдат предложени и такива на играчи, които не участват в мача или не попадат в групата, но за които също бяха изработени фланелки. Всяка от тях ще бъде доставена в дървена кутия. Изключение правят само двете фланелки на Робърта, с които изиграва по едно полувреме, и с които отбелязва историческия си хеттрик. Те ще бъдат доставени в рамка - общо 2 броя.

Регламент на благотворителния търг:

Лот 1.

Начало на търга: 30.05.2021, 18:00 ч.

Край на търга: 31.05.2021, 20:00 ч.

Начална цена на мачовите екипи в дървена кутия: 200 лева

Начална цена на мачов екип на Робърта в рамка : 500 лева

Стъпка за наддаване: 10 лева

Лот 2.

Начало на търга: 01.06.2021, 18:00 ч.

Край на търга: 02.06.2021, 20:00 ч.

Правило: Наддава се чрез коментар под снимката на екипа във Фейсбук. Печели най-високата подадена сума. Ако бъде получено наддаване в последните 5 минути на търга за даден артикул, аукционът автоматично се удължава с 15 минути. За победител се обявява предложилият най-висока стойност към изтичането на допълнителните 15 минути. С всички спечелили търга ще се свържем допълнително, за да уточним начина на заплащане (наложен платеж/банков превод), както и начините на получаване на спечеления артикул (лично/куриер).

Недобросъвестно поведение няма да бъде толерирано. Молим за отговорност и уважителност от страна на всички участници. За бъдещето на "Левски"! За нашите деца! За нашия клуб!", написаха от клуба.