Левски и застрахователно дружество "Бул инс" АД подписаха нов рекламен договор, с който разширяват своето сътрудничество, похвалиха се от клуба и допълват:

Левски с нов рекламен партньор

Левски с нов рекламен партньор

"Сините" подписаха с верига игрални зали

"От днес левскарите ще ползват 5% отстъпка от застраховка "Гражданска отговорност" или КАСКО във всички офиси на ЗД "Бул Инс" АД в цялата страна. За целта всеки притежател на членска карта на ПФК Левски"ще получи и карта на "Бул Инс", с която ще получи право на застрахователни отстъпки. Със стартирането на кампанията за членските карти на "ПФК Левски" на 1 октомври тази година ще бъде активирана и съвместната кампания с "Бул Инс".

За всички левскари е важно да знаят, че 15% от стойността на всяка направена в офис на "Бул Инс" застраховка КАСКО ще влизат в банковата сметка на Левски. 10% от стойността на всяка застраховка "Гражданска отговорност" в "Бул Инс" също ще подпомагат финансово любимия клуб.

Ръководството на "ПФК Левски" поднася своята благодарност към ЗД "Бул Инс", което е дългогодишен наш партньор, за подадената ръка в този труден момент за клуба и се надява това разширено сътрудничество да донесе ползи и за двете страни", пишат "сините" на официалния си сайт.

Левски подписа договор с нов рекламен партньор

Левски подписа договор с нов рекламен партньор

"ПФК Левски" благодари на Palms Bet за търпението и решимостта"

До този момент от "Герена" обявиха и рекламно партньорство още две компании, които обаче се подвизават в сферата на залаганията.