Левски ще изпрати свои представители, които да трупат знания и опит по време на предстоящия, втори LaLiga Football Seminar. Събитието ще се състои на 20 март, сряда в София, а негов домакин ще бъде Гранд хотел "Милениум". Участие в семинара ще вземат представители на Ла Лига, и на елитните испански клубове Севиля, Валенсия и Хетафе.

В програмата на семинара акцентът ще падне върху начина на работа и развитие както в испанските клубове, така и в Ла Лига. Ще се наблегне на темата за мениджмънта, маркетинга и иновациите в отборите. Ще се разгледат възможностите за намиране на нови спонсори. Ще се обсъди как точно да бъдат изграждани устойчиви и дългосрочни партньорства, както и какви са потенциалните начини да се генерира печалба.

LaLiga Football Seminar е подходящ за футболни треньори, мениджъри, ръководители и специалисти, както и за всички, които са в сферата на футбола или спортната индустрия. Професионалисти от различни сфери или студенти, които имат желание да се развиват, също ще могат да получат ценна информация от испанските лектори.