Два са вариантите за заместник на Славиша Стоянович, който ще остане начело на Левски най-късно до лятото, когато договорът му изтича. Това заяви самият сърбин на пресконференция преди няколко дни.

Португалското издание "А'Бола" твърди, че ръководството преговаря със Станимир Стоилов и с Антонио Оливейра, който е на 36 години и е работил основно като помощник треньор в националните отбори на Иран и Кувейт.

"Славиша Стоянович, който ръководи колоса от българската столица, ще напусне, тъй като има предложение от Латвия. Това обаче ще се случи в края на сезона, тъй като целта пред него е да класира тима за европейските клубни турнири. Сегашната администрация на клуба ще се промени и решението за новия треньор ще е на новия инвеститор", пише изданието.

Вероятно обаче статията е публикувана преди новината, че Павел Колев няма да приеме предложението на Спас Русев да заеме длъжността изпълнителен директор на клуба, така че вариантът Станимир Стоилов да се върне при сегашните ръководители е почти нулева.

В Казахстан: Станимир Стоилов е легенда, заради него местните клубове привличат българи

В Казахстан: Станимир Стоилов е легенда, заради него местните клубове привличат българи

Водещо спортно издание посвети материал на българския специалист