Преговорите между Левски и фирмата, която излъчва мачовете от елита, продължават. Среща, на която ще присъстват и хора от БФС, ще има и през тази седмица.

Заради Левски се организира нова среща за ТВ правата

Заради Левски се организира нова среща за ТВ правата

Ще се проведе през следващата седмица

Както е известно, от "Герена" искат да получават повече пари от ТВ права, като в момента взимат по около 600 хиляди лева на година. "Сините" се надяват да получат "дигиталните права" за двубоите си - така клубът ще може да печели от излъчване на домакинските си двубои в онлайн пространството, пише "Капитал".

"Сините" може да разработят продукт, насочен изцяло към своите запалянковци, и да предават срещите на сайта си. Но могат и да продадат правата на платформи от типа на DAZN.

Левски се нуждае спешно от свежи средства в касата си. Дълговете на клуба, натрупани по време на пандемията от коронавирус, са в размер на около 5 милиона лева - пари за заплати на играчите, плащане на данъци и осигуровки.

В събота от "Герена" сключиха договор с букмейкьрска компания, но той е рекламен и няма да вкара милиони в клубната каса. На хоризонта пък все още няма мощен генерален спонсор.

Павел Колев също си тръгва от Левски?

Павел Колев също си тръгва от Левски?

Решението вече е взето