Легендата на Левски - Петър Курдов, явно не е казал последната си дума по задочния спор с капитана на "сините" Живко Миланов. Днес бранителят реагира остро на думите на Курдов, който вчера си позволи да отправи съмнения към него за бойкот спрямо старши-треньора Петър Хубчев. Днес, след като Миланов обяви, че ракията на някогашния нападател явно му идва в повече и говори глупости, опонентът му използва колегите от "Блиц", за да отговори на нападките в типичния си пиперлив стил.

Живко Миланов: Ракията не прощава на Курдов, нямам проблеми с треньора на Левски

Живко Миланов: Ракията не прощава на Курдов, нямам проблеми с треньора на Левски

"Няма как да приема да се опетнява името ми и някой си да говори глупости, и категорични лъжи за мен"

"Искам да му кажа някои неща на този хубавец. Във вчерашното изказване не твърдя, че е играл напук на Хубчев. Защото както главният прокурор обича да се изказва "аз само чувам, нищо не твърдя". Просто казах това, което чувам, и то от няколко места. Включително и от левскари. Няма нужда да казвам от кого съм го чул, защото много хора говорят, не мога сега да започна да изреждам сто имена. Този младеж явно ме бърка с дядо си, аз нито пия, нито пуша. И това е известно на всички хора, които ме познават. Но Живко явно не знае", каза Курдов.

анкета

ТОПСПОРТ Ви пита: Основателни ли са критиките към капитана на Левски Живко Миланов?

Виж резултати

Абсолютно. Не се представя на ниво и сякаш има някакъв проблем между него и треньора Хубчев. 46.4%

Глупости. Живко Миланов е големият лидер на Левски и винаги се раздава на максимум за любимия си отбор. 38.4%

Нямам мнение по този въпрос. 15.2%

"Ако играеше по мое време, щях да го разнасям като пръскачка из лозето. Той няма кураж да ми звънне, а ми отговаря през медиите", продължи бившият голмайстор на Левски.

"Доста хора ми се обадиха да ме поздравят след вчерашното ми изказване - и известни личности, включително и левскари. Той казва, че изреченото от мен щяло да го амбицира, дай боже да е така. Но аз смятам, че Миланов отдавна е свършил с футбола. Защо тези аванти, които му се дават, на други футболисти в Левски не се дават?", добави Курдов.

"Явно ме бърка с дядо си. Да попита него дали пия и пуша. Не виждам с какво толкова се е засегнал от изказването ми. Но щом тръгва да ми отговаря и се засяга, значи има нещо...", каза още той.

 Петър Курдов: Чувам, че Миланов прави напук на Хубчев

Петър Курдов: Чувам, че Миланов прави напук на Хубчев

"Съживихме Ботев с тази победа"

"Ако има нещо за ракията, да ми се обади. Да провери и да се увери, че наистина не пия. Сериозно се излага с това изказване по мой адрес. Нямам случай в моя съзнателен живот да съм се напивал, никога. Това могат да потвърдят поне сто човека. Така че да не излиза с рогата напред, защото ще си намери майстора", добави Петър Курдов.