Старши-треньорът на Левски - Николай Костов, бе много разочарован след загубата с 1:3 в гостуването на Черно море от 29-ия кръг на българското първенство.

"Левски отстъпи на Черно море, защото получихме втория гол. До него мисля, че имахме добро представяне и добри взаимодействия. Даже очаквахме да отбележим втори гол, за да спечелим мача. Ние се отворихме повече, защото търсехме победата, и така се стигна до грешки. Противникът се възползва от грешките ни, а ние правим грешки. Това е някакъв феномен, тъй като тази година всички наши грешки се наказват с гол", каза Костов минути след края на мача във Варна.

"Мисля, че играхме добре физически. Сгрешихме в средата на терена и противникът се възползва в момент, в който бяхме по-добрият отбор. Получихме гол и всичко се промени, а след това получихме и трети гол. В последните 15 минути Черно море", анализира срещата наставникът на Левски.

"Имаме на кого да разчитаме, просто такива са решенията", коментира той факта, че Левски направи само една смяна в мача.

"Няма как да кажа на Черно море да изиграем още един мач, за да видим как ще изглеждаме с титулярните централни защитници. Определени играчи играят без необходимото самочувствие в тези важни мачове, няма да назовавам имена. Тези играчи, които не мога да изброя, за да не обидя и да им падне още повече самочувствието, просто нямат необходимото самочувствие", призна той.

"Напрежение има цяла година в Левски. Цяла година работим под напрежение, но ще излезем от тази ситуация. Имаме подкрепата на публиката. Може би определена публика разбира нашето състояние, както спортно-технически, така и игрово, така и финансово", каза Николай Костов за напрежението в "синия" клуб.

Той каза, че не е видял спорове между футболистите и публиката на Левски след края на мача: "Не съм видял такива неща".

"На феновете искам да кажа, че имаме млади футболисти, които развиваме, имаме план как да излезем от ситуацията, но така се случват нещата, че не можем да печелим мачовете си", завърши Костов за това, че в Левски имат план как да излязат от ситуацията.

Недоволството расте! Напрежение в сектора с фенове на Левски, полицията арестува двама

Недоволството расте! Напрежение в сектора с фенове на Левски, полицията арестува двама

Ето подробности