Тити Папазов е заразен с коронавирус. Това съобщи лично той в профила си във "Фейсбук".

Вторият по сила акционер в Левски е дал положителна проба, след като сам е отишъл да се изследва, тъй като стана ясно, че един от близките му приятели Стойне Манолов, също е болен.

Собственикът на Царско село вече е в дома си под карантина.

Лошо! 16 положителни проби за коронавирус в Черно море!

Лошо! 16 положителни проби за коронавирус в Черно море!

Двубоят с Арда все пак ще се състои

Ето какво написа Папазов в своя профил в социалната мрежа:

"На този ден, точно преди 43 години, почина моят дядо ген. Костадин Чешмеджиев. Това е човекът, на когото съм кръстен. Бог до го прости!

Днес официално разбрах, че съм част от голямата близо 12-милионна група на заразените с Ковид 19.

За първи път използвам възможността на социалните мрежи за публикуване на важна информация. Предпочитам тук, а не чрез медиите да споделя за болестта.

Съжалявам, че точно в този момент ще трябва да съм под карантина. ФК Левски,изживява най-трудните си моменти, но точно, когато е най-трудно, ще си проличи силата и духа на обичайното нещо в държавата ни.

Пожелавам на Наско да е жив и здрав, а на всички милиони ЛЕВСКАРИ за нищо на света да не се примирявате с моментната ситуация, защото тя може да е само временна. Ако никой не иска да ни помогне, ще си помогнем сами, защото сме милиони. Поне така се пее в една от любимите песни на феновете. Пожелавам живот и здраве на всички българи.

Бог да пази България. САМО ЛЕВСКИ!".

Тити Папазов се самоизолира, бил на мача Царско село - Черно море

Тити Папазов се самоизолира, бил на мача Царско село - Черно море

След срещата той е честитил победата на Илиан Илиев

"Да уточня, нямам никакви симптоми. Чувствам се добре и просто ще спазят правилата да съм 14 дни под карантина!", написа малко по-късно Тити в социалната мрежа.