Членът на надзорния съвет на Левски Кирил Ивков смята, че наставникът на тима Славиша Стоянович заслужава голям кредит на доверие. Според него голямото напрежение в отбора идва от играчите, които не желаят да подновят договорите си с клуба.

"За съжаление, в два леки мача - с Ботев (Вр) и Септември, загубихме много важни 5 точки. А сега се задава двубой с Етър, в който ще имаме още един наказан защитник - Давид Яблонски. Сигурен съм, че пак ще ни е тежко. Много ми е жал за феновете, защото те са много разочаровани от резултатите. Спряха да идват", каза той пред "Меридиан Мач" по повод слабите резултати.

Георги Иванов-Гонзо: Люпко Петрович нямаше нужда от работа в ЦСКА

Гонзо след назначението на Люпко Петрович в ЦСКА: Плюе си на авторитета!

"Изненадах се от решението му"

"Сега при нас се повтаря това, което стана преди една година при Делио Роси. Уж почнахме добре в началото, после дойде ноември и закъсахме. Славиша Стоянович обаче работи добре. От разговорите ми с него знам, че много точно вижда проблемите. Той трябва да получи голям кредит на доверие. Видяло се е през годините, че от честата смяна на треньори няма полза. Срещу Септември освен Кабрал не видях някой друг, който да играе силно. За съжаление, Паулиньо не може да си стъпи на крака след контузията. Той постъпи и много егоистично в края на мача. Не подаде при чисто положение, в което се озова. Така вместо 3:1 за нас и три точки, срещата завърши 2:2.

Но и да беше станало 3:1, истината е, че играхме слабо. Щом треньорът казва, че този мач е катастрофа, аз какво да добавя. Прави впечатление, че в много мачове не влизаме, както трябва и през първото полувреме ни липсва агресия. Наистина недоумявам защо е така. Това, което виждам, като работа и настроение на тренировките, е съвсем различно от онова, което се получава на мачовете. Ако има някакво напрежение, то идва от играчите с изтичащи договори. Доколкото знам - искат двойни увеличения на заплатите. Нека не мислят само за пари, а да покажат на терена, че ги заслужават. Да вземат някоя Купа или титла и тогава да искат", добави той.

Паулиньо и Милош Цветкович губят титулярното си място в Левски

Паулиньо и Милош Цветкович губят титулярното си място в Левски

Славиша Стоянович готви промени за мача с Етър