Бившият халф на Левски - Кевин Бру не си спомня с добро своя период на "Георги Аспарухов". Въпросният дойде с големи надежди в "синия" клуб преди около четири години, но се превърна в една от най-големите трансферни издънки в историята на вековниците. Ето какви са неговите спомени.

Божинов вече даде титлата на Лудогорец: Шампиони са осем поредни години...

Божинов вече даде титлата на Лудогорец: Шампиони са осем поредни години...

"Левски е голям - като Звезда и Партизан"

"Не съжалявам, че играх в Левски. Срещнах много трудности, но те ми бяха за урок. Освен това престоят там ми послужи като "паспорт" за Ипсуич. Със сигурност няма да забравя едно нещо - инцидентът с Ивайло Петев.Докато течеше неговата пресконференция, феновете нахлуха и го принудиха да си съблече фланелката. Смятаха, че не е достоен да я носи, понеже бил привърженик на големия съперник ЦСКА. Такива неща са неприемливи", започна Бру.

"При едно равенство феновете нахлуха на терена и искаха да ни бият. Някои от тях дори успяха да стигнат до съблекалнята. Такива събития са безпрецедентни. Срещу мен конкретно не е имало атаки, но тези неприятни случки ме накараха да поискам да си тръгна. Отделно сменихме петима треньори за една година. За пръв път ми се случи да работя в такива условия. Накрая не издържах и поисках от ръководството да си тръгна", допълва халфът.

В момента Бру играе за кипърския Аполон (Лимасол), а преди това игра стабилно за анлгийския Ипсуич.

Левски следи изкъсо двама от юношите си

Левски следи изкъсо двама от юношите си

Атанас Кабов и Илия Димитров ще доиграят сезона в други отбори