"Новият договор на Живко Миланов е формалност. До няколко дни трябва да стане факт. Няма как да има преговори с Живко Миланов. Той е доказал, че каквото и да му дадем ще го подпише", това обяви изпълнителният директор на Левски Павел Колев на 17 ноември. Почти месец по-късно Живко Миланов все още не е парафирал нов контракт със "сините". Настоящият му изтича в края на сезона. 

Подобна е ситуацията и с друг от основните футболисти в отбора - Хали Тиам. Сенегалецът има договор до края на кампанията, а от началото на 2020 година може да преговаря с други клубове. Според "Меридиан мач" ситуацията с халфа е доста сложна. Той иска увеличение на заплатата, а на този етап не е ясно дали от Левски могат да му я предложат. 

Снимка 452417

Източник: LAP.bg

Трети титуляр - Мартин Райнов, също е с изтичащ договор и все още не е преподписал. Същата е ситуацията и с португалеца Филипе Нашименто. 

Контрактите на юношите Ивайло Найденов, Атанас Кабов, Илия Димитров и Деян Иванов също изтичат. Малко вероятно е някой от тях да получи предложение за нов. 

Левски иска да задържи Милан Миятович за още един сезон

Левски иска да задържи Милан Миятович за още един сезон

Настоящият му контракт изтича през лятото