Ръководството на Левски продължава с промените в клуба. Официалният сайт на "сините" съобщи, че Йончо Арсов е новият директор на ДЮШ, а Емил Атанасов ще бъде назначен на позицията главен методист. Новите ръководители в академията на вековниците са били представени на треньорите на различните възрастови групи от изпълнителния директор Павел Колев.

Хубчев кара левскарите да се прегръщат

Хубчев кара левскарите да се прегръщат

Нови порядки

Йончо Арсов е роден на 3 декември 1976 година и е внук на легендата на Левски Йончо Арсов-старши. Завършва магистратура "Политически науки" в университета в Бон (Германия). От 2005 г. до 2012 г. придобива треньорски лиценз PRO в Германия.

Треньорската си кариера стартира през януари 2009 година като асистент в Черноморец (Бургас). Следват периоди като асистент-треньор в Хайдук (Сплит), Вакер Бургхаузен (Германия), Дуисбург (Германия) и националния отбор на България.

Емил Атанасов е роден на 11 август 1978 година. Завършва висшето си образование в Националната спортна академия "Васил Левски", специалност "Треньор по футбол". От 2005 година е редовен участник в образователни програми на UEFA в Норвегия, Чехия, Шотландия, Холандия, Белгия, Дания и Франция. От 2004 г. до 2011 г. е лектор към Треньорската школа в България. От 2016 година е доцент по футбол в НСА "Васил Левски".

Окончателно пропадна трансферът на Кристиан Димитров в Левски, Ботев отхвърли офертата на "сините"

Окончателно пропадна трансферът на Кристиан Димитров в Левски, Ботев отхвърли офертата на "сините"

Защитникът бе силно желан от Петър Хубчев