Днес изпълнителният директор на ПФК Левски Павел Колев празнува своя 44-и рожден ден.

Павел Колев е роден през 1975 г. в София. Завършва НГДЕК "Константин-Кирил Философ" и СУ "Свети Климент Охридски", специалност "Психология". 13 г. работи като спортен журналист във в. "24 часа", а от 2009 г. става говорител на БФС.

След успешното организиране на Евро 2015 за юноши до 17 г. в България, за което получихме похвали от УЕФА и всички страни финалисти, Павел Колев е назначен за заместник изпълнителен директор. Владее перфектно няколко езика, а наскоро се дипломира с магистратура за управление на спорта в престижен университет в Швейцария. Притежава сертификат по футболен мениджмънт от УЕФА, също така е делегат на международни мачове на най-високо ниво.

През 2016 година бе одобрен именно за магистратурата по европейско управление на спорта (MESGO). Колев бе първият българин одобрен за програмата. Колев е един от 24-ма избрани по документи и издържан изпит.

MESGO е магистърска програма, която се провежда на всеки две години и за която кандидатстват повече от 200 кандидата.

Обикновено те са от топ-мениджмънта на различни спортни организации в цяла Европа. Програмата продължава две години и се провежда със съдействието на петте най-реномирани университета в Европа, Ню Йорк и Токио.

Ръководството, футболистите и служителите на ПФК Левски честитят празника на Павел Колев и му пожелават здраве, семейно щастие, нови професионални върхове и бъдещи щастливи мигове с любимия клуб.

Хали Тиам все по-близо до завръщане в игра

Хали Тиам все по-близо до завръщане в игра

Опорният халф се контузи още в първите секунди на реванша от втория квалификационен кръг на Лига Европа с АЕК (Ларнака)