Новият изпълнителен директор на Левски Ивайло Ивков обяви, че очаква до 2,5 години "сините" да имат финансова стабилност. При лош развой на събитията - фалит, Ивков обяви, че ще остане в клуба и не би напуснал. "Не ми е чужда обстановката на "Герена". Имам поглед върху кухнята на Левски и в най-тежките ситуации за клуба съм бил винаги на разположение. При всички положения възнамерявам след две години - две години и половина, ако клубът е финансово стабилизиран, да подам оставка от поста изпълнителен директор. Това възнамерявам да направя като видя Левски жизненоспособен и стъпил на краката си.

Нормално е това да стане най-късно до две години и половина. Ако клубът фалира, тогава ще остана докрай. През годините клубът е натрупал доста задължения и текущият ни бюджет е доста сериозен, благодарение на генералния ни спонсор.

Левски стартира дарителската кампания в полза на клуба

Левски стартира дарителската кампания в полза на клуба

Феновете отново ще трябва да спасяват "сините"

Левски винаги трябва да търси нови партньори. Тази история с бащиците, които идват и дават по 20 милиона, трябва да я забравим. Не искам Левски да е зависим от един човек или от една компания", заяви пред БНТ Ивков.