Георги Иванов гарантира на Пепе Мурсия поне година работа на „Герена". Според Гонзо, испанецът няма да бъде пипан до края на предстоящия шампионат, дори и да не постигне добри резултати.

„Искам да подчертая, че треньорът има пълен кредит на доверие и независимо от резултатите няма да си тръгне преди да е минала 1 година. При никакви обстоятелства. Отсега нататък няма да има толкова смени, колкото бяхме свикнали досега идва един треньор, след няколко месеца си тръгва. Един наставник трябва да бъде оставен да работи и поне след година да се преценява. Знаем че след месец-два подготовка няма как да се изчисти стила на отбора и да се чакат някакви резултати. Договорът на Мурсия е за 2 години", заяви Гонзо.

„Никога не е ставало въпрос за привличане на кондиционен треньор. Мурсия ще си доведе асистент,  Топузаков, Екимов и Михайлов остават в щаба. Имаме нов лекар, казва се Марин Иванов, идва на мястото на Михаил Илиев. Опитваме се да подобрим организацията, където се налага. Ще имаме промени в ДЮШ. Ще има и методист, който ще е испанец, тепърва ще говорим с него. Вторият отбор ще тренира по една и съща програма с първия отбор, за да може преходът да бъде по-лесен за младите момчета. Треньор на дубъла ще е Викторио Павлов", подчерта още Иванов.

„При всички положения ни чака много работа. Ще трябва да вървим крачка по крачка, няма да стават лесно нещата. Това е път, от който няма да излезем, независимо дали отборът пада или печели. Една загуба няма да ни промени намеренията. Ще има и нов скаут, но когато го назначим, тогава ще говорим повече", разкри спортният шеф на Левски.