Легендата на Левски - Иван Вуцов даде интервю за "Тема: Спорт". Той заяви, че според него "сините" вървят в правилната посока. Ето какво допълни емблематичният бивш състезател и футболен специалист:

"В последните мачове Левски показа много по-добра игра от тази, която бе преди месец. Надявам се, че отборът ще продължи да върви нагоре в представянето си. Доколко това ще стане, бъдещето ще покаже. Забелязва се, че тимът стои хомогенно на терена.

Снимка 304863

Източник: LAP.bg

Няма как да не се признае това на Делио Роси. Той успя да изгради връзки между отделните линии. Започна от защитата, а сега се наблюдава промяна при халфовете и нападателите. Има положителни неща и дано те да продължат. Публиката проявява търпение и обстановката е спокойна.

Рано е да се каже дали Левски все още има шанс за титлата. Има наченки към това, но има още много мачове. Сега ще видим през зимния трансферен прозорец какви играчи ще бъдат привлечени, но не съм аз човекът, който да съветва ръководството.

Делио Роси: Имаме шанс за титлата

Роси: Имаме шанс за титлата

Феновете получиха възможност да говорят свободно с играчите на тима

В момента първенството е много интересно, защото го няма това един отбор да се откъсне еднолично напред. Борбата е между четири отбора. Лудогорец продължава да бъде добър отбор, въпреки че няма особени традиции. А ЦСКА си е ЦСКА. Стамен Белчев върши добра работа там.

Футболът се промени много през годините. Разликата е голяма - когато аз бях действащ футболист и сега. Това се отнася особено за играта в защита. Защитниците участват активно в изграждането на атаките и отбелязват голове. Сега в Левски това е най-силното звено. Играта на централната двойка защитници е на ниво. Виждаме и Давид Яблонски колко попадения вкара.

Снимка 318721

Източник: Официален сайт на Левски

Аз мисля, че назначението на Асен Букарев е добро решение. Той е разумно и интелигентно момче. Ако има необходимата подкрепа, ще има успех.

Мачът с Дунав за купата ще е много по-различен, но е въпрос на концентрация и мобилизация на футболистите. Няма място за подценяване. Левски трябва да се класира в следващата фаза", каза Вуцов.