Просто един голям фен на Левски. Като такъв се окачестви телевизионният продуцент Иван Христов.

"Маската ми е на Левски, всичко в колата ми е на Левски, дезинфектантът ми е с логото. Левскар съм роден и такъв ще бъда винаги", добави пред медията ни популярният привърженик и радетел за опазването на доброто име на "синия" клуб през годините.

С него поговорихме накратко за ситуацията в Левски в последните месеци, за ролята на водещите фигури в клуба, за чудовищния принос на феновете и отговорността на всеки "син" футболист, готов да играе от душа и да покаже сърце на терена, с фланелката на отбора на гърба си.

Предлагаме на вниманието ви основните акценти от разговора ни:

"Много хора в Левски, макар и в голямата си част не особено популярни за обществеността, предлагат решения. Конкретни решения, които могат да изиграят съществена роля в стабилизирането на клуба занапред. Едно от страхотните хрумвания в тази насока е поредната иновация, състояща се в мобилното приложение. То ще способства за улесняването на комуникацията между клуба и феновете. Тези, които наистина се интересуват от всичко, случващо се в клуба. Бих използвал възможността да съсредоточа вниманието на аудиторията ви и да загатна, че наистина работата, която бе свършена в това направление, беше отлична.

Снимка 514406

Източник: LAP.bg

Много ръководства опитаха, започнаха със стремеж за подобряване на комуникацията с привържениците. За това да я превърнат в професионална, издържана, да личи отношение и високо ниво. Да зададат стандарт, с който останалите да се съобразяват. Вярвам, че този път усилията ще постигнат крайната си цел. Обикновено се изпадаше в обичайните ни клишета и рамки, които не успявахме да надскочим. Но съм сигурен, че под ръководството на г-н Наско Сираков това ще се промени. Ще се превърне в постоянен маниер. Ще буди доверие в марката Левски.

Снимка 510660

Източник: Официална Facebook страница на Левски

Аз мисля, че точно той е правилният човек за клуба. И съм уверен, че ако има някой, който може да се справи с напрежението, което отговаря на поста му, още повече при създалите се преди време обстоятелства, това е той. Дали не би било по-добре да управлява Сираков от преди няколко години? Не съм съгласен. Аз залагам на Наско Сираков сега. Такъв, какъвто е в момента. Той е една от емблематичните фигури, които придобиват нови и нови качества с течение на времето.

Оказа се, че няма лоша реклама и напротив - бяха постигнати резултати в много направления, които иначе вероятно нямаше да видим в клуба

Не смятам, че активността на трансферния пазар би следвало да се идентифицира задължително със стабилност в клуба. Нека първо дадем време на новите, за да видим и сами да се убедим дали те отговарят на класата на Левски. Да наблюдаваме какво ще правят, когато към тях се запъти тази, страшната топка. Дали пък няма да се окажат от тези, които се чудят как се спира, къде се рита и т.н. Нека дадем време, за да се убедим лично какво умеят и дали са подходящи и да не прибързваме с очакванията и заключенията. Имаше едни скъпи попълнения, които не срещаха очакванията на феновете и не покриваха стандартите. Да видим футболисти ли са, таекуондисти ли са. Има време.

Снимка 514410

Източник: LAP.bg

Най-важното е не дали трябва да се прави комбинация от български футболисти и качествени чужденци. Аз бих подходил малко по-емоционално към тази тема. По-скоро бих предпочел играчи със сърца. Такива, които да се раздават истински за клуба и да осъзнават, че са част от нещо много голямо. Иначе, в чисто спортно-техническо отношение, Славиша Стоянович си взима решенията и знае какви попълнения ще иска. Това си е негова преценка и неговата роля в клуба. Тъй като след това ще отговаря по тези въпроси. И би могъл да донесе позитив на отбора, а и на клуба въобще.

Снимка 514407

Източник: LAP.bg

В най-трудния възможен момент феновете показаха какви са и доказаха, че нямат равни у нас. И не само в страната, а и в доста по-сериозни мащаби. С всичко, което направиха. Оказа се, че няма лоша реклама и напротив - бяха постигнати резултати в много направления, които иначе вероятно никога нямаше да видим в клуба. Що се касае до степента на подкрепа и обединение.

Снимка 514408

Източник: LAP.bg

Идването на Зингаревич в България? Разбира се, че е добра новина. Пристигането в страната на бизнесмен от подобен ранг не би било отрицателно. Въпросът е какъв президент ще иска да бъде и какви ще са амбициите му. Ботев (Пловдив) е един от най-старите и уважавани клубове у нас. Със сигурност той си дава сметка за това. Но отново, по-скоро виждам позитив в това, отколкото нещо отрицателно", каза той пред ТОПСПОРТ.