Интересна седмица очаква футболния Левски. Според информация на сайта dsport.bg ще бъдат финализирани преговорите с Живко Атанасов и той ще бъде второто ново име в селекцията след Орлин Старокин. Централният защитник може още днес да тренира със "сините".

В напреднали преговори са Борислав Цонев и клубът, но засега няма постигнато споразумение. Очаква се до края на седмицата атакуващият халф отново да облече синия екип.

Валери Божинов разтрогна с Пескара чака да бъде поканен от Левски за да се върне за трети път на "Виваком Арена - Георги Аспарухов".

Всички в Левски, служители и футболисти, очакват да получат част от дължимите им заплати. За това сподели старши-треньорът Георги Тодоров след спечелената с 2:! контрола с Витоша (Бистрица) в събота. Той каза, че Сираков е обещал от понеделник да започне да се разплаща с играчите и служителите, като им даде част от дължимите им суми.

В столичният гранд се надяват да продадат някой измежду Паулиньо, Станислав Иванов и Найджъл Робърта, за да позакърпят бюджета. Според достоверна информация сигурна е продажбата на Иван Горанов в белгийски тим, като в клубната каса ще влязат 150 хиляди евро.

Ивайло Цветков: Намирането на спонсор е въпрос на късмет

Ивайло Цветков: Намирането на спонсор е въпрос на късмет

"Имам пълно доверие на Наско Сираков и Павел Колев"