Петър Хубчев продължава все така подчертано да вълнува представителите на "синята" общност в страната.

Треньорът на Левски перманентно бива упрекван за това, че не желае да взима отношение по случващото се в управлението на клуба.

Има един много тънък момент по тази допирателна - професионализмът не бива да се бърка с липсата на заинтересованост.

Снимка 463552

Източник: LAP.bg

Няма да разглеждаме примери, свързани с големи имена в чужбина и дали те взимат позиция при подобни ситуации, като тази в "Подуяне". Защото не говорим нито за Моуриньо, нито за Почетино, нито за сър Алекс или Арсен Венгер.

Говорим за бившия национален селекционер, който със същия си този определян като "чепат" характер направи така, че сега можем да мечтаем за Европейско първенство по футбол. За първи път от много, много години насам.

Снимка 255158

Източник: LAP.bg

Ситуацията в Левски е трудна. За някои от чужденците може би дори непосилна. Безнадеждна. Те не са ангажирани лично, от сърце със случващото се на "Герена". И няма да е изненадващо ако скоро изоставят наглед лошо ударения кораб, чийто спасителни лодки са на привършване, а се задава нов, едрогабаритен айсберг.

Мач, който по традиция има навика да "потапя" надеждите на единия от двата столични гранда, при не съвсем приемлив краен резултат, ако продължим метафората.

Снимка 440926

Източник: LAP.bg

Това е моментът, в който Левски наистина има нужда от левскари. От истински воини със силен характер и воля за победа. Осъзнаващи, че успехът срещу ЦСКА може да подобри статуквото. Може би не в пряк, финансов смисъл на думата. По-скоро на интелектуално, съзнателно ниво.

Настъпи време за истински левскари!

Настъпи време за истински левскари!

Българските футболисти ще имат ключова роля за представянето на тима през пролетта

Да, футболистите са тези, които играят на терена. Би следвало да се отбележи, че са най-важната съставка, за да бъде спечелено дербито.

В тази битка обаче щеше да е много по-различно, ако Левски беше воден от друг треньор. Някой, който да бърза да говори, преди да е осъзнал какви последствия могат да имат казаните от него думи. Който да застане и да потвърди очевидното - как е много сложно в клуба, няма да има заплати, ще се говори с чужденците и така обичаното от иначе много по-приказливите от Петър Хубчев треньори "Ще видим" и "Времето ще покаже".

Няма нищо за показване.

Снимка 445264

Източник: levski.bg

Когато не разполагаш с аргументи, не говориш по темата. Това е.

Петър Хубчев е треньор на Левски. Не е директор, не е спонсор, не е акционер, не е пресаташе.

В спортно-техническо отношение, въпросите получиха своите отговори, след контролата с Олександрия. Дори бе споделено над какво трябва да се работи допълнително, ако отборът иска да е в абсолютна кондиция за сблъсъка с ЦСКА.

Хубчев: Не съм наясно с титулярния състав за мача с ЦСКА

Хубчев: Не съм наясно с титулярния състав за мача с ЦСКА

Специалистът отказа да говори за проблемите на собствениците

Имаше и въпроси, които не получиха отговор. Треньорът каза, че не са от неговата компетенция и трябва да бъде попитан някой, в чиято са. Нищо лошо. Всеки си знае работата и нещата вървят по план. Така би ви отговорил всеки истински професионалист в тази сфера. На най-високо ниво. Преминал през немската школа и научен на дисциплина, не само що се касае до представянето на терена, а и извън него. Най-вече извън него, предвид заеманата позиция.

Защото така трябва. Нима "Ще видим" и "Времето ще покаже" са подходящи и задоволителни отговори?

Снимка 434715

Източник: LAP.bg

Левски ще отговори. На игрището.

Където един отбор би трябвало да решава своите проблеми. Не клубът. Отборът. За да се подобрява ситуацията и в клуба. Няма нищо сложно и неясно.

Дали отговорът на "сините" ще е положителен или отрицателен - предстои да разберем. След като той бъде даден, може да се търсят правилните отговори от Петър Хубчев. Той ще ги даде. Тези, които касаят него и отбора Левски.

Снимка 434707

Източник: LAP.bg

Нямаше как намиращият се в силно мъртво вълнение кораб на "Герена" да разполага с по-подходящ капитан в този преломен момент.

Петър Хубчев е едно от най-добрите неща, случили се на Левски в последните няколко години.