Ръководството на Левски в лицето на мажоритарния собственик Наско Сираков, изпълнителния директор Ивайло Ивков, треньора Станимир Стоилов, члена на Надзорния съвет Петър Ганев и председателя на тръст "Синя България" са провели среща във вторник с хора от "Юнайтед Груп", пише "Тема Спорт". Тя се е състояла преди тренировката на "сините". На нея са обсъждани бъдещите планове на компанията за придобиване на мажоритарния пакет акции на клуба. Двете страни са провели конструктивен разговор и са планирали още такива срещи. Ръководството на "сините" е останало доволно от представените им проекти за управлението на Левски и бъдещите инвестиции на компанията.

Както е известно, одитът на "Герена", който бе поръчан от кандидат-купувача, приключи и от "Юнайтед Груп" са останали доволни от предоставените им цифри. Евентуална сделка за Левски може да се осъществи около Нова година. това бе обсъждано и на срещата на върха в Левски, която се проведе в столичен хотел преди около три седмици и създаде много спорове при участниците.

Представители на компанията, собственост на сръбския бизнесмен Драган Шолак, ще бъдат на трибуните на стадион "Васил Левски" за дербито с ЦСКА в неделя. Те присъстваха вече на няколко мача на "сините" - финала за Купата на България срещу "червените", както и в реванша с Лудогорец в турнира и в първия мач срещу ПАОК в Лигата на конференциите. "Юнайтед груп" купи в началото на януари тази година английския Саутхамптън, а през август компанията прибави към активите си и втородивизионния турски Гьозтепе.

Филип Кръстев: Мачовете с ЦСКА са най-специални за Левски, това е най-великото дерби на България

Филип Кръстев: Мачовете с ЦСКА са най-специални за Левски, това е най-великото дерби на България

"Има огромна история"