Една от звездите на Левски Холмар Ейолфсон се завърна след 10-месечно лечение на контузия в коляното. Исландецът вече е напълно възстановен и си върна титулярното място в сърцето на отбраната на "сините". 

Защитникът даде интервю пред медиите в родината си Исландия, в което говори за столичния гранд и трудностите, докато бе с травма. 

"Беше тежко и имах нужда от много психологическа сила по дългия път. Багодаря на Роберт Магнусон - рехабилитатор и кондиционен треньор, който беше с мен през цялото време и се грижеше добре за мен. Благодарение на него се върнах по-силен. 

В момента се борим с Лудогорец за първото място. Съперникът има най-добрия отбор и най-голямата група играчи, а в момента води с 4 точки пред нас в класирането. Ние обаче вярваме, че в един момент ще започнат да губят. Предимството на Лудогорец е в ширината на състава. Този тим играе всяка година в Европа, продава скъпо футболистите си. Затова се подсилва добре преди всеки сезон.

Аз обаче се чувствам добре в Левски. Имам договор и за следващото първенство. Затова съм фокусиран единствено върху изявите си с тима и как да ставам по-добър. Искам да свалим Лудогорец от пиедестала и да стана шампион с Левски. След това ще трябва внимателно да планирам следващите стъпки в кариерата си, защото вече влизам в такава възраст", заяви исландецът.

Левски излиза за задължителна победа срещу Арда

Левски излиза за задължителна победа срещу Арда

Мачът е днес от 20:00 часа на "Герена"