Новото попълнение на Левски Хали Тиам даде първото си интервю като играч на "сините". 24-годишният сенегалски халф говори пред клубната телевизия. 

"Чувствам се много добре тук. Щастлив съм, че получих оферта от Левски и се стигна до трансфера. Това е най-големият отбор в България. Благодаря за интереса към мен. 

Бях приет тук по най-добрия начин от целия екип. Старах се да подобрявам своята игра във всички отбори, в които съм бил. Да се покажа в най-добрата светлина и да помогна на отбора с каквото мога. 

Левски подписа със сенегалския халф Хали Тиам

Левски представи седмо ново попълнение

"Сините" се подсилиха със сенегалец

За последно бях в Динамо (Москва). Играя като дефанзивен полузащитник. Обичам единоборствата и битката за топката. Във всеки мач се стремя към победата. 

Запознат съм с историята на Левски, с 26-те шампионски титли и спечелените купи. Знам, че отборът е кръстен на националния герой на България Васил Левски. 

Задачата пред клуба е ясна. Вече говорих с президента и треньора. Ще се борим за Купата, а също така и в шампионата. Гледах няколко мача на Левски и видях колко много привърженици има. Те наистина обичат отбора си и го следват навсякъде. 

Конкуренцията в първенството е голяма и се надявам да докажа, че заслужавам да играя със синята фланелка. Само Левски!", заяви Тиам.