Треньорът на Левски Георги Тодоров коментира равенството за тима си при визитата на Арда в Кърджали.

Ето какво каза специалистът:

"Робърта можеше да вкара гола, но това е положението. Аз съм от хората, които се стремят да имат психологически контрол, но това е характер. Дано да възмъжеят момчетата. Във всички случаи с човек по-малко изпитвахме трудности, но пък за сметка на това съм доволен, че проявиха характер.

Трябва време, за да се сработят всички, но започнахме много притеснено и с много грешки в защита и в средата на терена. Няма повод да се притесняват момчетата, тренират страхотно и рано или късно ще има резултат. Аз съм убеден, че всеки иска да вкара, не сме изпуснали чак толкова положения, но имахме възможност да спечелим мача, ако Робърта беше вкарал.

Всичко е психология и характери. Това е сложна материя и много трудно се променя. Ще видите в следващите дни, но се нуждаем от нови хора. В защитата се нуждаем от нови футболисти. Виждате Матео Стаматов игра като защитник, а той е по-офанзивен играч, но днес се справи добре. В съблекалнята е изключително, тренират много съвестно всички и съм много доволен от тях. Не искам да коментирам състоянието на клуба, но обстановката е много по-спокойна. Всякак, не само финансово. Има наистина голяма промяна. Завършихме тягостно миналата година и тогава тренираха футболистите по друг начин. Има много момчета, които искат да се докажат в Левски, не са водещи парите. Ники Михайлов е отличен. Един истински капитан в тази обстановка, когато не се чувства най-комфортно".

Арда и Левски не се победиха - 1:1

Левски спечели точка в Кърджали, пропуски лишиха Арда от успеха

Без победител в битката между двата тима