Треньорът на Левски Георги Тодоров говори след победата с 4:1 над Партизан за Купата на България.

"Казах, че ще играят хора с по-малко минути. Резервите винаги имат претенции. Трябваше да знам дали мога да разчитам на тези хора. Искам да поздравя домакините. Създадоха максимално добри условия. Най-хубавото за нас е, че продължихме напред за Купата", започна специалистът.

"Аз знам кой в какво ниво е. Хубаво е те да видят в какво състояние са и да направят оценка за себе си. Мисля, че първото полувреме не беше добро. Второто полувреме направихме хубави неща. Важен е начинът на игра. Много малко хора до момента са си дали самооценка. Надявам се повечето да си направят".

"Допускаме детински грешки. Затова загубихме от Славия. Това са грешките на разтежа. С опитен човек може да постигнеш резултати. Младият трябва да го чакаш. Ще се радвам следващия път да поправим грешката. Лошото при нас е, че се повтарят грешките", продължи наставникът на Левски.

"Има умора в някои играчи. Стана добре, че някои останаха да почиват. Предстои ни изключително тежък мач срещу добър отбор като Черно море. С добър треньор. Надявам се да победим. Ясно ми е, че трябва търпение. Преживявам всичко. Дразнят ме интригите. Почва да ми писва малко. Ще ви кажа събота след мача", заяви Тодоров.

Левски разби Партизан (Червен бряг) с 4:1 като гост за Купата на България

Експериментален Левски разби Партизан за Купата

"Сините" се наложиха с 4:1 над тима от Червен бряг