Старши треньорът на Левски - Георги Дерменджиев, бе представен официално в ролята си на наставник на "сините", макар че за момента още не е подписал договор с клуба.

"Още не съм подписал с Левски, надявам се в близките дни всичко да приключи успешно. За себе си нямам опасения и съм спокоен. В мен няма напрежение, мисля че нещата вървят в благоприятна посока и трябва да бъдем търпеливи. Тук съм, пред вас. Тренираме, подготвяме отбора и очакваме първия мач. Всичко трябва да бъде изпипано, както трябва", заяви Дерменджиев.

"Отборът ще започне първенството в добро състояние. Пред вас са момчетата, които мисля, че ще допринесат много за Левски. За момента това са новите. В неделя ще видите дали са готови. Левски винаги е бил марка, но в продължение на 10 години няма нищо. Всяка година тръгва с обещания - ще бъде шампион, ще играе в Лига Европа и т.н. Трябва да бъдем реалисти, за да нямаме излишни очаквания. Проектът, който ще бъде, е един изключително перспективен проект, но за да се случи трябва да има търпение, за да може отборът да направи така, че да върне публиката, което е и нашата цел", добави Дерменджиев.

Снимка 406011

Източник: LAP.bg

"Очакванията за тази пролет са, колкото може повече точки да бъдат спечелени, но това е период, в който отборът трябва да бъде добре организиран във всяка едно ниво. Когато ръководството е разумно, трябва да се случва всичко постепенно. Знам, че всички бързат и всички искат да видят Левски шампион, но няма как да кажа кога точно ще стане това. Аз не искам обаче да давам празни приказки, обещания и да се заигравам с феновете. В Левски ще бъде този, който отговаря на качествата на отбора. Най-вероятно ще има двама човека, които ще бъдат преотстъпени. Имаме още 16 мача обаче, ще има контузии, така че трябва да имаме достатъчна голяма група за мачовете. Договорът ми ще е друг, ще го разберете, не е за 6 месеца. Прави се всичко възможно Митрев, Полачек и Нашименто да не бъдат в клуба. Самото име е предизвикателство и лично аз имам амбицията, заедно с футболистите и ръководството, да постигнем нещата, които бяха направени по времето на Тодор Батков, Станимир Стоилов и Наско Сираков", разкри специалистът.

"Изключително доволен съм, че тези момчета са тук. Искам да се върне ДНК-то на този клуб, смятам че това са хората, които могат да го направят. Те са узрели освен като футболисти, и като мъже, така че ще бъдат полезни за Левски. Ще се подготвим добре за Локомотив (Пловдив), имаме много информация", допълни Дерменджиев.

Още един от "дрийм тима" е пред завръщане в Левски

Още един от "дрийм тима" е пред завръщане в Левски

Вижте кой е той