Генералният спонсор на Левски Palms Bet връчи премии в размер на 100 000 лева на спортно-техническото ръководство и отбора по време на специален обяд в столичен ресторант.

Собственикът на генералния спонсор Мило Борисов приветства клубното ръководство, футболистите и треньорския щаб, начело със Станимир Стоилов.

"Щастлив съм, че съвместната работа между Левски и Palms Bet доведе до спечелването на Купата на България, което донесе много радост на синята общност. Ние се чувстваме част от успеха, който бе постигнат и сме много щастливи, че спомогнахме това да се случи. Затова взехме решение да ви премираме, което доказва традиционно добрите ни отношения и факта, че продължаваме да работим заедно за нови успехи на клуба".

Той допълни, че партньорството ще помогне на Станимир Стоилов и момчетата да се подготвят добре за предстоящия нов сезон.

"Ние от Palms Bet сме сигурни, че Левски ще направи достойно представяне в европейските клубни турнири и се надяваме да сбъднем желанието на милионите сини фенове след спечелване на Купата на България Левски да постигне и по-големи успехи в предстоящия футболен сезон", каза още Мило Борисов.

Жоазиньо отрече контакт с Левски, но сподели, че иска да се върне на "Герена"
Обновена

Жоазиньо отрече контакт с Левски, но сподели, че иска да се върне на "Герена"

Бразилецът обаче призна, че има договор със Сочи едва до края на сезона