Феновете на Левски в един от най-посещаваните форуми на "сините" привърженици показаха, че не са оптимисти за сделката с Джоузеф Диксън. Запалянковците не показаха доверие към казаното от Наско Сираков по време на пресконференцията в понеделник.

Ето какво пишат част от тях, цитирани от "Тема Спорт":

Serafim: Аз нямам никакъв проблем с това. Ако има как да просъществуваме с няколко милиона бюджет на година (и да си обслужва разсрочените задължения), аз нямам против да гледам млади момчета, таланти и "таланти" от Евем ти лигата. Галчев, Александров, Найденов, Райнов, Славчев, Здравко, Петкови, Цоневи, другия Петков от Португалия само за пълнеж малко, ама... Божинката и Никито, ако има как да са в състава - супер. Но ако има как отборът да не е на командно дишане.

Тоя Диксън, с тая срамна пресконференция...

groti: Лошото е, че вероятно всичко, дето става за нещо, ще избяга или бъде продадено. Цоневите вече имат оферта. Мислиш, че ще седят за 5к (примерно), които не се знае кога и дали ще вземат в Левски, вместо 2-3 пъти повече в Арда? Същото е и за младите.. Числото иЛудогорец ще ги вземат . В най-добрия случай Сираков ще ги продаде, за да получим все пак някой лев. И ще караме така колко време? Докато станем една шепа хора? Като Славия? Локо? Не знам. Аз съм песимист за клуба. Все още не мога да разбера как пък никой няма интерес да вземе Левски.

dkrem: Появи се Насето, ама пак не каза нищо особено.Както каза г-н Сираков, ще видим другата седмица. Само дето чакаме за другата седмица от вече месец.

modor: Стига сте рязали вени. Левски ще го има без значение дали ще има сделка с тия американци. Тези дни ще пуснат новите сезонни карти. Давайте да ги натягаме.

danon: Наско Нааааско... за кво говориш тези глупости и лъжи, ква гаранция си получил и ще проверяваш, пък имаш план Б. Верно че няма какво да правиш, ама тая смехория не трябваше да я правиш с англичанчето, докаран от Джизъса с Ферарито.

csimoen2: Така създалата се ситуация с абитуриента Диксън, истерията в медиите и фенове, с най-голяма вина е лицето Н. Раев...Няма как човек врял и кипял във футбола, водещ се за един от най-добрите родни ръководители, легенда на Левски и т.н. да бъде така "подведен". На цялата синя футболна общественост (а и не само) им трябваха между 5-10 мин. от пародийната пресконференция, няколко запитвания тук-там, за да се разбере за гаврата с най-големия отбор с България...Никой не може да убеди синя България, че Наско е вярвал на този симпатяга, доведен от Благо след хапване по баничка...Наско заслужава това, на което лично той беше свидетел преди няколко години на "Герена", когато гледаше безучастно.

Тодор Батков-младши: Представленията на "сламения" инвеститор са унизителни за най-обичания отбор в България

Тодор Батков-младши: Представленията на "сламения" инвеститор са унизителни за най-обичания отбор в България

"Наско може да се надява само на чудо, за да спаси отбора"